Home | | Universitatea se ocupă şi se dezbate

Universitatea se ocupă şi se dezbate

Autor:Redacţia

| 12.01.2012

 Update: Organizatorii oficiali ai evenimentului Noaptea Albă de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine ne-au anunţat că, din pacate, ei nu pot găzdui şi evenimentele propuse de "Universitatea se ocupă si se dezbate", şi că preferă ca evenimentul sa fie unul în care studenţii doar vor studia inaintea sesiunii (de aceea au bibliotecile si salile deschise, etc).

O discutie despre spaţiul universităţii pare cu atat mai necesară, astfel că evenimentele pe care le-am propus vor avea loc, independent, în viitor, la o dată pe care o vom anunţa din timp.

Pentru detalii vezi: universitateaseocupa.wordpress.com

Noaptea albă a bibliotecilor în Pitar Moş. 13-14 ianuarie 2012, 20.00 - 6.00.

Alătură-te nouă în 13-14 ianuarie pentru a transforma spațiul universității într-unul deschis dialogului, dezbaterii și regândirii rolului pe care universitatea îl joacă în societate! Împreuna cu studenți și profesori de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, participanți de la acțiunea "Istoria se ocupă și se dezbate" din noiembrie te invită să continuăm împreună, cu "Universitatea se ocupă și se dezbate": povestește-ți experiența ta universitară, expune-ți punctul de vedere cu privire la recentele schimbări din academie, ascultă și învață din experiențele altor studente și studenți într-un cadru non-ierarhizat.

Organizăm ateliere în care să adresăm punctele specifice pe care dorim să le problematizăm cum ar fi munca în universitate, în care să evaluăm critic ceea ce s-a întâmplat timp de 100 de ore la "Istoria se ocupă și se dezbate" și în care să ne gândim

la cum putem continua dezbaterile și protestele. Pe tot parcursul nopții vom proiecta filme despre mișcările studențești din alte țări, pe care te invităm să le vedem și comentăm împreună. Fiecare e binevenit(ă) cu propria idee de atelier, discuție, sau activitate!

Detalii despre evenimentul-gazdă:

www.asls.ro/utile-studenti/2304/noaptea-alba-a-bibliotecilor-in-pitar-mos-13-14-ianuarie-2012.html

www.asls.ro/utile-studenti/2319/program-noaptea-alba-a-bibliotecilor-in-pitar-mos.html

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd