Home | | Albă ca zăpada e de fapt roşie

Albă ca zăpada e de fapt roşie

Autor:Mihai Burcea

| 28.02.2012

Sebastian Lăzăroiu (fostul consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu) a lansat un proiect futurist de „restartare” a României din punct de vedere instituţional şi social-politic, intitulat Romania 2.0. (Doi punct zero). În cadrul acestei investiţii mamut vor fi inaugurate: un post TV (fosta televiziune „România de Mâine” transformată în TVH 2.0), un post de radio, un institut de sondaje şi o şcoală pentru tinerii lideri politici.

Întregul proiect este finanţat de către cea mai mare fabrică de diplome din Europa de Est, Universitatea particulară „Spiru Haret” din Bucureşti, înfiinţată de către fostul director al Direcţiei personal din Ministerul Învăţământului, Aurelian Bondrea -vezi conducerea universităţii aici (www.spiruharet.ro/conducere/). 

Lăzăroiu vrea să declanşeze o reformă morală şi instituţională având în spate o pseudo-instituţie de învăţământ superior întemeiată cu sprijinul unor foşti membri ai CC al PCR sau agenţi ai Securităţii.Mai nou, conducerea universităţii oferă suport politic şi logistic UNPR-ului, un aşa-zis partid căruia îi oferă întreaga infrastructură din teritoriu.

Miliţia Spirituală vă prezintă câteva documente referitoare la biografia tovarăşului Aurelian Bondrea din care aflăm nenumăratele funcţii pe linie de partid şi de stat deţinute în timpul regimului comunist (referate de cadre, aprecieri, note şi un interviu din 1992 apărut în oficiosul universităţii – „Opinia naţională”).

Documente:

Biografia lui Aurelian Bondrea - pdf.

Referat de cadre, interviu AB - pdf.

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

neuitatoru , 28.02.2012, 23:16

Culmea, singurul care a reactionat cat de cat fata de ascensiunea lui Bondrea, desi toti il stiu ca omul lui Leana, a fost Plesu. Cam prin 1997-99, a scris in presa despre ce lichea e tipul. Destul de bleg dar fair. Sper ca Lazaroiu sa il invite pe Plesu la televiziunea lui Bondrea.
 
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd