Home | | Tehnici de Contact-Improvizaţie

Tehnici de Contact-Improvizaţie

Autor:Redacţia

| 17.10.2012


Echipa CRIM* vă invită la o nouă activitate, cursul de "Tehnici de Contact-Improvizaţie" care va avea loc săptămânal la sediul Miliţiei Spirituale de pe strada Cercului nr. 18.

Acest curs îți oferă oportunitatea de a-ţi exersa creativitatea, flexibilitatea, spontaneitatea și intuiția, timp de două ore la fiecare întâlnire, alături de coordonatori specializaţi. Vom face exerciţii fizice şi exerciţii de atenţie, de coordonare a corpului, de concentrare a minţii. De cele mai multe ori vom lucra aşezaţi în c

erc. Astfel ne propunem să creăm o atmosferă de „lucru împreună“.

Un curs este format din 2 module și durează 12 săptămâni. Pentru fiecare modul vor exista 2 grupe de lucru (a câte 10 participanți): o grupă se va întâlni marțea și o grupă se va întâlni joia.

Primul modul, intitulat Introducere în Improvizație – descoperire și concentrare este alcătuit din șase întâlniri. Predomină exercițiile de improvizație de teatru, introduse de exerciții de respirație preluate din metodele de yoga, pentru tonifiere fizică și relaxare mentală. Prin exerciții specifice, participanții sunt aduși într-un context în care ajung să se cunoască între ei și să învețe să colaboreze, să relaționeze, să asculte și să comunice unii cu alții. Acest pas introductiv va fi urmat de modulul Disciplină și spontaneitate compus, de asemenea, din șase întâlniri. Fiecare întâlnire este unică, niciuna nu seamănă cu alta.

Sunt invitați să se înscrie în special tinerii activiști, membri ai ONG-urilor din București și, în mod special, acele persoane care doresc să se implice mai departe în proiecte destinate comunității, în care creativitatea și comunicarea constituie elemente-cheie.

Cursul este gratuit. Așteptăm de la participanți seriozitate maximă în ce privește prezența la toate întâlnirile și implicarea în activitățile propuse de coordonatori.

Joi 18 octombrie ora 17:00 vom organiza și o sesiune de selecție a participanților, la sediul CRIM din strada Cercului nr 18.

Durata cursurilor:

CURS I: 23.10.2012 - 24.01.2013

CURS II: 05.02.2013 - 25.04.2013.

Inscrierile se pot face pe pagina de facebook a proiectul CRIM - www.facebook.com/CRIM.ROMANIA sau la adresa de e-mail militiaspirituala@gmail.com.

* "CRIM - Puterea stă în imaginație" este un proiect finanțat de CEE Trust, aplicant principal Miliția Spirituală, parteneri: Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd