Home | | Donează 2% și cu banii de la tine, îi taxăm cum se cuvine

Donează 2% și cu banii de la tine, îi taxăm cum se cuvine

Autor:Redacția

| 22.01.2015

Te-ai săturat să nu ai control asupra nenumăratelor impozite pe care le plătești exclusiv către diversele bugete și instituții ale statului? Dorești ca banii pe care îi întorci înapoi în societate să aibă efecte concrete? Vrei ca societatea civilă să devină o voce cu adevărat puternică în lupta cotidiană cu variile abuzuri ale statului? Miliția Spirituală îți oferă o soluție cât se poate de pragmatică și la îndemână: donează acum 2% din impozitul tău pe venit către o organizație care a demonstrat în ultimii 13 ani că vocea ta contează! Nu ne propunem decât să ducem mai departe acțiunile tenace care ne-au consacrat. Dar pentru asta avem nevoie de sprijinul tău, avem nevoie să plătim amenzile aberante cu care ne bombardează Jandarmeria atunci când coborâm în stradă vocea cetățeanului obidit, avem nevoie să continuăm proiectul taberei anuale de activism în care formăm cetățenii activi de mâine și avem nevoie să susținem acțiunile noastre directe cu lucruri cât se poate de concrete (afișe, sprayuri, bannere, recuzită etc.). Nu o vei face pentru bunăstarea noastră, ci pentru a ta personală. Traseul banilor redirecționați astfel poate fi ușor urmărit prin programul nostru de acțiune, transparent atât pe web-site-ul organizației, cât și pe rețelele sociale. Dragă cetățeanule, te-am simțit mereu alături de noi, cu spiritul și mintea, dar a venit momentul să fim împreună o cetate în care să primeze valorile solidarității și implicării.       

Știai că… dacă nu completezi declarația privind veniturile pe care le-ai realizat, tot impozitul tău se varsă în buzunarul statului roman, fără ca tu să ai vreun control asupra modului în care vor fi folosiți banii tăi?

Redirecționează 2% din impozitul pe venitul tău către MILIȚIA SPIRITUALĂ! Mai multe despre activitatea Miliției Spirituale, aici și aici!  

 

Cum poți fi solidar?                                                                

1.Descarcă și completează Formularul 230 (punctul I și semnătură contribuabil), dacă ai venituri din salarii. Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor etc.) completează Formularul 200. Dacă nu cunoști suma corespunzătoare (cei 2%) din impozit, poți lăsa câmpul aferent din declarație necompletat. Suma va fi calculată ulterior de organele fiscale. Te rugăm să completezi cu atenție toate datele. 

Datele de identificare ale Miliției Spirituale sunt deja completate în declarație!

2. Depune personal formularul sau trimite-l prin poștă la administrația financiară de care aparții, până la data de 25 mai 2015. (Adresele administrațiilor financiare pot fi găsite aici sau aici).

Dacă nu ai timp să te ocupi personal, trimite-ne formularul tău la adresa de mai jos sau înmânează-ni-l personal, iar noi îl trimitem la administrația financiară de care aparții.

3. Urmărește căsuța poștală (în cazul în care ai trimis declarația prin poștă) și asigură-te că primești acasă confirmarea de primire pe care ai completat-o atunci când ai depus la poștă formularul.

4. Pentru orice detalii, dacă ai nevoie de o mână de ajutor sau vrei să afli mai multe despre Miliția Spirituală, scrie-ne pe adresa militiaspirituala@gmail.com.

Atenție! 

Redirecționarea a 2% din impozitul anual pe venit nu presupune cheltuieli suplimentare din partea ta. Cei 2% sunt extrași din impozitul de 16% pe care fiecare cetățean care înregistrează venituri îl plătește obligatoriu statului român!

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd