Home | | Tabăra de activism CRIM III. Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Tabăra de activism CRIM III. Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Autor:Redacția

| 26.05.2015

Miliția Spirituală organizează între 27 iulie și 2 august cea de-a treia ediţie a taberei de activism CRIM*. Dacă ai peste 18 ani și vrei să fii TU schimbarea pe care o dorești în societatea românească te invităm să aplici pentru a participa la şapte zile de învăţare experiențială și acțiune în munții Piatra Craiului. 

 

Ia-ţi sacul de dormit şi cortul şi hai să strângem rândurile în munţi!

Timp de șapte zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, te îmbiem cu ateliere de: tehnici de consens, noţiuni legate de drepturile omului, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, comunicare și jurnalism cetățenesc, samba activistăȘi, desigur, cu activități de teambuilding: gătim împreună, punem țara la cale, ne orientăm în pădure, facem ștafetă pe echipe și jocuri cât cuprinde. Toți vom participa la toate activitățile: organizare, gestionarea resurselor, gătit, jocuri… tot. Organizația noastră asigură transportul şi hrana, iar dacă cumva nu ai cort și sac de dormit, nu te îngrijora, ne spui și ne ocupăm noi. 

 

Din stradă în munţi! Dacă vrei (o) schimbare, hai în tabăra de activism!

Tabăra de activism se adresează tinerilor și tinerelor care vor să înţeleagă activismul civic şi să fie pregătiţi/te să se implice în rezolvarea treburilor Cetății. Protestele din ultimii ani ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii. În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe cei care înţeleg că trebuie să se angajeze în acţiune, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM ne vom dezvolta, prin jocuri și experimente, anumite abilităţi de grup şi individuale, vom învăța să acceptăm provocările, să luăm iniţiativă, să asumăm riscuri, să ne dezvoltăm atenţia distributivă, autodisciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să dăm frâu liber creativității noastre, să ne descoperim limitele și să le depășim, să creăm sinergii, să lăsăm să înflorească spiritul de aventură.

 

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Scrie-ne de ce vrei să participi la tabăra CRIM și vorbește-ne despre ce anume vrei să schimbi, într-un text de max. 250 de cuvinte. Trimite-ne textul împreună cu CV-ul la adresa: tabara@militiaspirituala.ro, până pe data de 15 iulie 2015, inclusiv.  Noi vom selecta cele mai bune 30 de aplicații și te vom anunța până pe 18 iulie dacă aplicația ta a fost reținută. Până atunci, urmărește-ne pe Facebook https://www.facebook.com/militiaspirituala.ro  

P.S. Te așteptăm la București să plecăm împreună cu autocarul de aici. Drumul București – Piatra Craiului și înapoi este gratuit. Transportul până în București și de la București spre localitatea în care locuiești rămâne în seama ta. Te rugăm, de asemenea, să te gândești în mod serios, înainte de a ne trimite aplicația ta, dacă ești liber în perioada respectivă. 

CRIM* este brandul asociației Miliția Spirtiuală și înseamnă: construcție - responsabilitate - implicare - militantism.Tu poți să-i adaugi valențe noi.

Disclaimer: Miliția Spirituală nu acceptă persoane cu vederi rasiste, sexiste, homofobe sau xenofobe.

Atenție! Tabăra de activism CRIM NU este pentru mofturoși, leneși sau neserioși. 

Tabăra de activism CRIM este organizată cu sprijinul organizației XminY din Olanda și cu suportul donatorilor individuali.


 
 
 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd