Home | | Learning Circle CRIM la liceu – a doua întâlnire

Learning Circle CRIM la liceu – a doua întâlnire

Autor:Doina Vella

| 04.10.2015

Credem foarte mult că suntem noua generație a schimbării și că nu suntem singuri/e. Alături de noi, inițiative pentru tineri combat discriminarea, oferă sprijin pentru educație sau pentru dezvoltarea comunității. Și pentru că, împreună, vocile se fac mai bine auzite, dar și pentru că fiecare învățăm diferite lecții, pe care e important să le împărțim cu cei cărora le-ar fi utile, ne-am întâlnit să facem schimb de experiențe cu organizațiile Policy Center for Roma and Minorities, Carusel și Accept. Pe lângă membrii acestor asociații au fost alături de noi tineri implicați proiectele lor: cluburile de educație alternativă din comunitatea QueerO și din Grupul de Suport Rainbow Families, precum și de la Centrul comunitar Obor.

După ce am vorbit despre activitățile și metodele folosite, am lucrat pe grupe, în rama World Café, pentru a afla mai multe despre dificultățile întâlnite și despre posibile soluții, despre cele mai frumoase și utile lecții învățate, pentru a explora modurile în care activitățile noastre se aseamănă și s-ar putea intersecta și despre temerile pe care le trăim legate de procesul schimbării la nivel personal sau colectiv.

Am simțit că suntem parte din ceva mai mare, mai mare decât clubul nostru, că avem lupte comune și că ne putem sprijini unii pe alții în activități, în promovarea rezultatelor și a evenimentelor fiecăruia, dar și că putem organiza evenimente sau campanii împreună. Astfel, ne-am bucurat, de exemplu, să stabilim pentru grupurile noastre o proiecție a filmului ”Toto și surorile lui” pentru perioada imediat următoare.

 

Vă mulțumim tuturor că ați fost cu noi la această întâlnire specială. 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd