Cultivăm democrația la firul ierbii!

Autor:Redacția

| 12.05.2019

Vara asta învață cum să schimbi lucrurile, fără să mai aștepți să se întâmple de la sine! Cum? Vino la munte în perioada 28 iulie - 3 august, alături de alți 99 de oameni ca tine, în Tabăra de Activism Civic.

Dacă ești curios/oasă, iar încrederea în schimbare și refuzul de a da mereu vina pe ceilalți sunt parte din tine, atunci aplică și alătură-te comunității celor implicați civic. Împreună vom învăța cum să ne facem auziți și cum să acționăm solidar pentru ca vocea celor mulți să nu se piardă.

Aplică aici, până pe 31 mai: tiny.cc/aplicaTabara  

Cum se desfășoară Tabăra de Activism Civic?

Democrația, drepturile omului, un mediu curat și o societate incluzivă sunt interdependente. Pentru a proteja aceste valori, este nevoie de tot mai mulți oameni implicați, care să fie determinați și pregătiți pentru a-i trage la răspundere pe cei care ne reprezintă. 

Timp de șapte zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, vei participa la ateliere de: tehnici de consens, idei și planuri de acțiune civică, tehnici de rezistență pasivă, eco-responsabilitate, participare democratică și campaigning.

Cu toții vom participa la activitățile de organizare: gestionăm resursele și gătim împreună, ne orientăm în pădure și ne lărgim orizonturile prin jocuri.

Echipa de organizare asigură transportul și hrana, iar dacă cumva nu ai cort și sac de dormit, nu te îngrijora, ne spui și ne ocupăm noi. 

De ce Tabăra de Activism Civic?

Greenpeace Romania și Miliția Spirituală își propun să îi aducă împreună pe cei și cele care vor să acționeze, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. Tabăra de Activism Civic este despre educație, relaționare în cadrul grupului și acțiune, dar mai ales despre experimentarea în zilele noastre a unei societăți organizate la nivel social și ecologic, direct la firul ierbii!

În contextul în care polarizarea și naționalismul îngrădesc spațiile democratice în întreaga Europă, Tabăra de Activism Civic își propune să întărească țesutul social, să sporească gradul de conștientizare civică și să creeze comunități de suport, de inspirație și de împărtășire a abilităților.

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd