Editoriale şi opinii

„Whistleblowing“ la UNATC

Absurdul situației a atins culmi nebănuite atunci cînd Președintele Senatului, Sergiu Anghel (profesor care a postat pe pagina FB afirmații rasiste, xenofobe, antisemite) a semnat o sesizare către Comisia de etică a UNATC, care i-a convocat pe inițiatorii revoltei, profesorii Andrei Rus si Andrei Gorzo pe motiv că au făcut „afirmații neadevărate“ în discuțiile de pe Facebook. Ieri, în urma ședinței, Comisia de etică a hotărît desfacerea contractului de muncă a lectorului Andrei Rus.[more]

Următorul eveniment

Tabăra de activism CRIM IV. Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Mai citeşte şi

 

Acţiuni civice

 

Proiecte

Asociația Mișcarea Civică Miliția Spirituală desfășoară în perioada 22 aprilie 2014 – 22 noiembrie 2015 proiectul ”CRIM* la liceu – Puterea implicării”.

Proiectul dorește să creeze, într-o primă fază, două comunități de elevi activi civic în două licee din București, care să determine, într-o fază ulterioară, participarea publică în două comunități din alte două licee. ”CRIM la liceu” are ca scop sensibilizarea, responsabilizarea și împuternicirea elevilor în vederea rezolvării unei probleme identificate chiar de ei în școală sau în imediata vecinătate a acesteia.

Detalii despre proiect.

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd