Tabăra CRIM la liceu

Autor:Redacția

| 01.09.2014

Tananaaaa... Iată și mult așteptatele poze din tabără. Liber la tăguit! 


Între ”Vrem să fie genial” și ”Nu vrem acasă” au fost 6 zile de aventură, descoperiri, cunoaștere, fun. S-au creat sinergii, s-au legat prietenii, s-au coagulat grupurile de lucru din cele două licee - Colegiul Tehnic ”Petru Maior” și Colegiul Național ”Grigore Moisil” (și câțiva participanți din alte licee bucureștene cu care sperăm să lucrăm în viitor), au scânteiat idei și s-au născut proiecte. Vă lăsăm să descoperiți ce-am făcut în tabără pe parcursul fotografiilor și să vă bucurați alături de noi pentru această realizare. Așteptăm și părinții. 


Pentru cei care nu știu încă, între 25 și 31 august am fost în tabără cu tinerii organizatori comunitari din Colegiul Tehnic ”Petru Maior” și din Colegiul Național ”Grigore Moisil”.


 Câteva concluzii:


Fiecare dintre noi are o voce care poate spune NU, chiar și adulților. NU lipsei de respect, jignirilor, abuzurilor, discriminării, în clasă ca și în afara ei.

Dacă rămânem pasivi, nedreptățile vor continua să se adâncească și vor apărea altele noi. Iar dacă avem șansa să nu ne lovească, acum, pe noi, poate pentru că suntem mai privilegiați, putem să ne solidarizăm cu cei care au nevoie de sprijin.  

Ce am făcut în tabără: ne-am jucat cu parașuta, am făcut atelier de idei și planuri de acțiune (unde am învățat ce este și cum se pune la cale un flashmob), jocuri antidiscriminare, am învățat să mergem pe o coardă întinsă și să avem încredere în echipa care ne susține, am avut un atelier de scris bannere.


Jocul cu parașuta: întinsă, parașuta face tot soiul de jonglerii, dar depinde de fiecare dintre noi ca mișcările să iasă. A fost nevoie să reacționăm rapid și în armonie unii cu alții, să ascultăm toate ideile echipei și sa luăm decizii împreună. Și, pe deasupra, sentimentul de a ne afla cu toții sub parașuta curcubeu, împreună în mijocul naturii, a fost de neuitat!


Proiectul ”CRIM la liceu – Puterea implicării” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene vă invităm să accesaţi paginile de web www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro.

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd