Home | | Răspuns unui torţionar al memoriei

Răspuns unui torţionar al memoriei

Autor:Redacţia

| 02.04.2012

Asociaţia Mişcarea Civică Miliţia Spirituală respinge categoric orice încercare de intimidare la adresa membrilor ei sau a semnatarilor Raportului despre starea CNSAS şi solicită în continuare demisia domnului Corneliu Turianu din funcţia de secretar al Colegiului CNSAS.


Domnul Corneliu Turianu, secretar al Colegiului CNSAS, a remis presei un comunicat în care aduce mai multe acuzaţii nefondate şi ameninţă membrii Miliţiei Spirituale într-un mod care aduce mai degrabă aminte de vremurile în care domnia sa îl elogia pe dictatorul Nicolae Ceauşescu.


Miliţia Spirituală respinge categoric acuzaţiile aduse de domnul Turianu referitoare la „interesele oculte” ori „politice” ale asociaţiei şi subliniază că interesul pentru starea CNSAS a fost arătat în numeroase acţiuni, proteste şi materiale, ultima acţiune având loc în luna ianuarie 2011 (aici şi aici).


Faţă de speculaţiile emise de domnul Turianu, facem precizarea că niciun membru care a redactat Raportul despre starea CNSAS nu a negociat, nu doreşte şi nici nu intenţionează să ocupe o funcţie în cadrul Colegiului CNSAS. Asocierea cu diferite persoane reprezintă o încercare de deturnare de la disfuncţionalităţile grave din cadrul CNSAS, precum şi o tentativă naivă de a ascunde detaliile biografiei politice ale domniei sale.


Miliţia Spirituală face totodată precizarea că domnul Andrei Muraru nu este membru al organizaţiei noastre. De asemenea, asociaţia noastră anunţă pe această cale că investigaţiile privind disfuncţionalităţile CNSAS vor continua în perioada următoare, ca şi formularea propunerilor prin care instituţia să poată deveni una performantă şi independentă de politic. Totodată, Miliţia Spirituală respectă dreptul domnului Turianu de a se adresa justiţiei şi afirmă cu tărie că va pune la dispoziţie probele inconturnabile privind trecutul politic al domniei sale.


Aşadar, Miliţia Spirituală solicită în continuare demisia domnului Corneliu Turianu din funcţia de secretar al Colegiului CNSAS întrucât consideră că funcţiile politice deţinute înainte de 1989 sunt incompatibile cu orice post de conducere în cadrul CNSAS. Reamintim că domnul Corneliu Turianu, membru al Partidului Comunist Român din 1972, a fost secretarul organizaţiei PCR din Judecătoria Sectorului 8 Bucureşti la sfârşitul anilor ’70 şi absolvent al cursurilor şcolii interjudeţene de partid din Craiova (1977). De asemenea, Turianu a condus învăţământul politico-ideologic în rândul judecătorilor de la Tribunalul Municipiului Bucureşti şi a adus elogii dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu.

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

NGBENGDU VA ZA BANGA , 13.04.2012, 20:13

Varugam din adancul sufletului ,terminati odata cu CNSAS-ul ,aceasta MOARA DE TOCAT BANI PUBLICI ,aceasta VANATOARE DE VRAJITOARE si POLITIE POLITICA A MILENIULUI 3 . Inchideti CUTIA PANDORI PENTRU 100 de ani si alvati PIBUYL ROMANIEI Domnilor GUVERNANTI si DOMNILOR PARLAMENTARI !
 
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd