Tabăra de activism CRIM VI

Autor:Redacția

| 09.05.2018

Anul acesta, Miliția Spirituală organizează în perioada 22-28 iulie, cea de-a șasea ediție a taberei de activism CRIM*! Dacă ai peste 18 ani și vrei să fii TU schimbarea pe care o dorești în societatea românească te invităm să aplici pentru a participa la şapte zile de învăţare experiențială și acțiune în Munții Făgăraș.

Ia-ţi sacul de dormit şi cortul şi hai să strângem rândurile în munți! 

Timp de șapte zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, te asteptăm cu ateliere de: drepturile omului, tehnici de facilitare și consens, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, jurnalism cetățenesc, programe de calculator libere și viață privată pe Internet, democrație, participare politică și nesupunere civică. Și, desigur, cu activități care întăresc coeziunea grupului: gătim împreună, punem țara la cale, ne orientăm în pădure, facem jocuri cât cuprinde. Toți vom participa la toate activitățile: organizare, gestionarea resurselor, gătit și jocuri. Organizația noastră asigură hrana, iar contribuția pentru transport este opțională. Dacă cumva nu ai cort și sac de dormit, nu te îngrijora, ne spui și ne ocupăm noi. 

Din stradă în munţi! Dacă vrei (o) schimbare, hai în tabăra de activism!

Tabăra de activism se adresează tinerilor și tinerelor care vor să înţeleagă activismul civic şi să fie pregătiţi/te să se implice în rezolvarea treburilor Cetății. Protestele din ultimii ani ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii.

În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe cei care vor să se angajeze în acţiunedar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM ne vom dezvolta, prin jocuri și experimente, abilităţile de grup şi individuale, vom învăța să acceptăm provocările, să luăm iniţiativă, să ne asumăm riscuri, să ne dezvoltăm atenţia distributivă, autodisciplina, toleranţa, gândirea critică și ascultarea activă, să dăm frâu liber creativității noastre, să ne descoperim limitele și să le depășim, să creăm sinergii, să lăsăm să înflorească spiritul de aventură.

Tabăra de activism este despre educație, relaționare în cadrul grupului și acțiune, dar mai ales despre experimentarea în zilele noastre a unei societăți organizate la nivel social direct la firul ierbii!

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Scrie-ne mai multe despre tine, de ce vrei să participi la tabăra de activism și descrie-ne ce anume vrei să schimbi în societate sau într-o comunitate, completând formularul de aiciPoți completa formularul până la data de 8 iulie, inclusiv. Noi vom selecta cele mai bune 30 de aplicații și te vom anunța pe 10 iulie dacă aplicația ta a fost selectată. Până atunci, urmărește-ne pe Facebook.

PS. Te așteptăm la București să plecăm împreună cu autocarul de aici. Drumul București – Munții Făgăraș și înapoi este gratuit, dacă ai nevoie, iar hrana pentru cele 7 zile este asigurată de noi. Transportul până în București și de la București spre localitatea în care locuiești rămâne în seama ta. Te rugăm, de asemenea, să te asiguri, înainte de a ne trimite aplicația, că ești liber/ă în perioada 22 - 28 iulie. 

PSS: Dacă ai întrebări privind organizarea taberei, ne poți scrie la militispirituala@gmail.com sau pe contul de Facebook.

Disclaimer: Miliția Spirituală nu acceptă persoane cu vederi rasiste, sexiste, homofobe sau xenofobe.

*CRIM: Creativitate - Responsabilitate - Implicare - Militantism

Atenție! Tabăra de activism CRIM nu este pentru mofturoși, leneși sau neserioși.

Tabăra de anul acesta este organizată cu sprijinul magazinului virtual technoethical.com și cu suportul donatorilor individuali. 

Aplică aici până pe 8 iulie: bit.do/tabaradeactivism 

 

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd