Home | | Tabăra de activism CRIM V

Tabăra de activism CRIM V

Autor:Redacția

| 09.05.2017

Anul acesta, Miliția Spirituală organizează în perioada 23-29 iulie, cea de-a cincea ediție a taberei de activism CRIM*! Dacă ai peste 18 ani și vrei să fii TU schimbarea pe care o dorești în societatea românească te invităm să aplici pentru a participa la şapte zile de învăţare experiențială și acțiune în munții Piatra Craiului.

Ia-ţi sacul de dormit şi cortul şi hai să strângem rândurile în munţi!

Timp de șapte zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, te asteptăm cu ateliere de: drepturile omului, tehnici de facilitare și consens, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, jurnalism cetățenesc, fun 4 change, noțiuni despre feminism. Și, desigur, cu activități care întăresc coeziunea grupului: gătim împreună, punem țara la cale, ne orientăm în pădure, facem jocuri cât cuprinde. Toți vom participa la toate activitățile: organizare, gestionarea resurselor, gătit, jocuri…tot. Organizația noastră asigură transportul şi hrana, iar dacă cumva nu ai cort și sac de dormit, nu te îngrijora, ne spui și ne ocupăm noi. 

Din stradă în munţi! Dacă vrei (o) schimbare, hai în tabăra de activism!

Tabăra de activism se adresează tinerilor și tinerelor care vor să înţeleagă activismul civic şi să fie pregătiţi/te să se implice în rezolvarea treburilor Cetății. Protestele din ultimii ani ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii.

În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe cei care înţeleg că trebuie să se angajeze în acţiune, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM ne vom dezvolta, prin jocuri și experimente, anumite abilităţi de grup şi individuale, vom învăța să acceptăm provocările, să luăm iniţiativă, să ne asumăm riscuri, să ne dezvoltăm atenţia distributivă, autodisciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să dăm frâu liber creativității noastre, să ne descoperim limitele și să le depășim, să creăm sinergii, să lăsăm să înflorească spiritul de aventură.

Tabăra de activism este despre educație, relaționare în cadrul grupului și acțiune, dar mai ales despre experimentarea în zilele noastre a unei societăți organizate la nivel social direct la firul ierbii!

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Scrie-ne mai multe despre tine, de ce vrei să participi la tabăra de activism și descrie-ne ce anume vrei să schimbi în societate sau într-o comunitate, completând formularul de aici. Poți completa formularul până la data de 8 iulie, inclusiv. Noi vom selecta cele mai bune 30 de aplicații și te vom anunța până pe 10 iulie dacă aplicația ta a fost reținută. Până atunci, urmărește-ne pe Facebook.

PS. Te așteptăm la București să plecăm împreună cu autocarul de aici. Drumul București – Piatra Craiului și înapoi este gratuit, la fel și hrana pentru cele 7 zile. Transportul până în București și de la București spre localitatea în care locuiești rămâne în seama ta. Te rugăm, de asemenea, să te asiguri, înainte de a ne trimite aplicația, dacă ești liber în perioada respectivă. 

Disclaimer: Miliția Spirituală nu acceptă persoane cu vederi rasiste, sexiste, homofobe sau xenofobe.

*CRIM: Creativitate - Responsabilitate - Implicare - Militantism

Atenție! Tabăra de activism CRIM nu este pentru mofturoși, leneși sau neserioși.

Tabăra de anul acesta este organizată cu sprijinul Fondului pentru Democrație și cu suportul donatorilor individuali. 

Ediția din acest an este realizată în parteneriat cu Centru de resurse pentru participare publică.

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd