Home | | Tabăra de activism CRIM IV. Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Tabăra de activism CRIM IV. Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Autor:Redacția

| 20.06.2016

Anul acesta, Miliția Spirituală organizează în perioada 24-30 iulie,cea de-a patra ediție a taberei de activism în munți!

Timp de șapte zile, departe de lumea dezlănțuită, într-un decor natural și sălbatic, te asteptăm la atelierele de: tehnici de consens, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, fun 4 change, noțiuni despre feminism și eco-responsabilitate.

Pentru că ne dorim să recreăm și anul acesta un spațiu în care să experimentăm alături de noi participanți/te ideea de comunitate, de întrajutorare și de autogestionare, fiecare dintre noi va participa la activitățile de organizare și de întreținere a taberei, la gestionarea resurselor, gătit și jocuri.

Din stradă în munţi! Dacă vrei (o) schimbare, hai în tabăra de activism!

Tabăra de activism se adresează tinerilor și tinerelor care vor să înţeleagă activismul civic şi să fie pregătiţi/te să se implice în rezolvarea treburilor Cetății. Protestele din ultimii ani ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii. În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe cei care înţeleg că trebuie să se angajeze în acţiune, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM ne vom dezvolta, prin jocuri și experimente, anumite abilităţi de grup şi individuale, vom învăța să acceptăm provocările, să luăm iniţiativă, să asumăm riscuri, să ne dezvoltăm atenţia distributivă, autodisciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să dăm frâu liber creativității noastre, să ne descoperim limitele și să le depășim, să creăm sinergii, să lăsăm să înflorească spiritul de aventură.

Tabăra de activism este despre educație, relaționare în cadrul grupului și acțiune, dar mai ales despre experimentarea în zilele noastre a unei societăți organizate la nivel social și ecologic direct la firul ierbii!

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Scrie-ne mai multe despre tine, de ce vrei să participi la tabăra de activism și descrie-ne ce anume vrei să schimbi în societate sau într-o comunitate, completând formularul de aici. Ne poți trimite formularul până la data de 13 iulie, inclusiv. Noi vom selecta cele mai bune 25 de aplicații și te vom anunța până pe 15 iulie dacă aplicația ta a fost reținută. Până atunci, urmărește-ne pe Facebook:  https://www.facebook.com/militiaspirituala.ro  

Organizația noastră asigură hrana, iar dacă cumva nu ai cort și/sau sac de dormit, nu te îngrijora, ne spui și ne ocupăm noi.

Cum ajungem în tabără?

Te așteptăm la București să plecăm împreună cu trenul de aici.

Anul acesta, facem apel la contribuția fiecărui participant pentru susținerea costului transportului din București până la poalele munților Bucegi și retur (respectiv 30 lei). 

Poți contribui la costul transportului în oricare dintre următoarele trei moduri:

  • achiți integral costul biletului tău
  • contribui la costul biletului tău printr-o donație care poate fi mai mică decât costul integral al biletului
  • achiți integral costul biletului tău și contribui printr-o donație la costul biletului altui/ei participant/e.

Nu în ultimul rând, te rugăm să te asiguri, înainte de a ne trimite aplicația ta, că ești liber în perioada respectivă. 

Disclaimer: Miliția Spirituală nu acceptă persoane cu vederi rasiste, sexiste, homofobe sau xenofobe.

Tabăra de anul acesta este organizată cu sprijinul celor care au redirecționat 2% din impozitul de venit aferent anului financiar 2014. 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd