Home | | Colegiul CNSAS, descris din interior: sinecura, secretara şi şoferul

Colegiul CNSAS, descris din interior: sinecura, secretara şi şoferul

Autor:Redacţia

| 28.03.2012
Germina Nagâţ

Germina Nagâţ

Doamna Germina Nagîţ este o bună cunoscătoare a instituţiei CNSAS. Lucrează aici de la înfiinţare, conduce cea mai importantă structură, Direcţia de Investigaţii. Practic, pe aici trec toate dosarele oamenilor publici care sunt verificaţi. Doamna Nagîţ a acordat un interviu Revistei 22 (www.revista22.ro/articol.php) în care vorbeşte câte-n lună şi-n stele, inclusiv despre raportul nostru. Despre replicile la observaţiile noastre, cu altă ocazie însă. Totuşi, ne-a reţinut atenţia un răspuns briliant.

Nici noi n-am fi putut descrie conducerea instituţiei sale atât de plastic. Dar gura pacătosului adevăr grăieşte şi doamna Nagîţ ne demonstrează că îndrăgeşte adverbele. Mai ales când vine vorba despre colegiul CNSAS. Întrebată care ar fi profilul unui membru al colegiului, Nagîţ spune, printre altele: „Să nu fie doar o sinecură, un loc călduţ în care să te bucuri de secretară şi şofer...” (subl. MS)

Deci, pe lângă sinecură cu secretară şi şofer, un membru al colegiului CNSAS ar trebui să mai facă şi altceva. Dacă nu, rămâne cum am stabilit. Adică sinecura, secretara şi şoferul.

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

FIFI , 22.12.2014, 23:43

De la o profesoară de la țară a ajuns să fie doarte importantă.Pentru așa oportuniști Revoluția a insemnat ceva,pentru ceilalți doar ,,nimic.
 

Tudoran , 12.05.2012, 11:54

Dna Nagatz e o dulceatza. Ea stie ce spune pentru ca multe ploi a stropit-o pe coordonatele pe care este postata. Stie ea ce stie dar nu striu daca stie ce e cu ea pe aceasta... sinecura. Ce carte o sti, ce calificare (era sa zic expertiza) o avea... Problema este ca uneori oameni care nu stiu cum se leaga un siret la pantof o fac pe diriguitorii de tara. Un om la o varsta la care n-a simtit nicio "mangaiere" a vietii se trezeste uns intr-o demnitate de ramai uluit, iar alt om, care a purtat povara unor incercari dure ale vietii e pus sa execute ce secreta o minte necoapta. Asta-i viata, veti spune. Dar eu, mergator pe strada, dece nu sunt intrebat ce parere am despre randuiala asta anapoda?
 
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd