Home | | După Traian şi Decebal

După Traian şi Decebal

Autor:Redacţia

| 05.11.2012

CRIM* îți arată cum să te implici și te provoacă să treci la acțiune! Conceput ca o platformă socială alternativă creată la inițiativa asociației Miliția Spirituală și a partenerilor săi de proiect, CRIM este un laborator civic care ne oferă ocazia de a vedea ce fac alții, de a aborda și dezbate tematici sociale de interes pentru fiecare dintre noi, de a găsi soluții împreună cu specialiști din diferite domenii. 
 
 Vino să descoperi un performance elocvent despre paradoxurile vieţii gay din România dinainte de 1989! 
 
 În noiembrie, caravana CRIM* îşi continuă traseul prin Bucureşti cu spectacolul „După Traian si Decebal” de Mihaela Michailov și Paul Dunca. 
 
 Te așteptăm pe 6 noiembrie, în incinta SNSPA, ca să iei parte la un spectacol construit din mărturii personale şi detalii inedite despre cum puteai să fii cine eşti într-o societate intransigentă, în care invizibilitatea sexuală şi anonimatul identitar erau condiții obligatorii pentru supraviețuire.
 
 Pătrunde într-o lume în care ritualurile şi spatiile de socializare erau construite pe ascuns, într-un sistem politic care îşi etala cu ostentație structurile de oprimare şi pedepsele.
 
 * „CRIM- Puterea stă în imaginație” este un proiect finanțat de CEE Trust, aplicant principal Miliția Spirituală, parteneri: Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR.

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd