Home | | Capete înfierbântate

Capete înfierbântate

Autor:Redacția

| 19.11.2012

CRIM îți arată cum să te implici și te provoacă să treci la acțiune! Conceput ca o platformă socială alternativă creată la inițiativa asociației Miliția Spirituală și a partenerilor săi de proiect, CRIM este un laborator civic care ne oferă ocazia de a vedea ce fac alții, de a aborda și dezbate tematici sociale, de a găsi soluții împreună cu specialiști din diferite domenii. 

În noiembrie, caravana CRIM* îşi continuă traseul prin Bucureşti. Gazdă ne va fi, de această dată, Facultatea de Științe Politice -U

niversitatea din București, sala "Robert Schumann". Pe 20 noiembrie 2012, caravana CRIM prezintă „Capete înfierbântate”, un spectacol-proiect despre istoria recentă a României, de Mihaela Michailov şi David Schwartz. 

Deschide-ţi perspectivele asupra lumii în care trăim! Ignoră fabricile de paradigme, respinge preconcepţiile sociale ca să faci loc unei noi viziuni: viziunea unei lumi în care contează dacă te implici sau nu. Participă la o reprezentație de teatru-documentar care pune în scenă contradicția punctelor de vedere ale participanților la Mineriada din 13-15 iunie 1990.

Mai multe detalii despre piesa pe capeteinfierbantate.blogsp<wbr></wbr>ot.com.
Mai multe detalii despre proiectul CRIM pe www.militiaspirituala.ro

* „CRIM- Puterea stă în imaginație” este un proiect finanțat de CEE Trust, aplicant principal Miliția Spirituală, parteneri: Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR.

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd