Home | | CALL pentru ONG-uri din toată țara!

CALL pentru ONG-uri din toată țara!

Autor:Redactia

| 24.01.2014

A doua ediție a Internshipiadei CRIM cooptează toate ONG-urile din țară care au nevoie de interni sau voluntari pentru proiecte specifice. Pentru că avem deja experiența unei ediții care a adus laolaltă 50 de tineri și 20 de ONG-uri și a fost un succes incontestabil, reluăm Internshipiada și o ducem cu un pas mai sus, la nivel național. Vă așteptăm deci, asociații vrednice, dornice să vă deschideți porțile viitorilor interni, să investiți timp și energie și să îi implicați în proiectele voastre ! O parte dintre voi ați dat șansa tinerilor să descopere că pot aduce schimbare, că împreună formăm comunități care doresc schimbare socială și luptă pentru ea. Și obțin rezultate. Știm că vreți să fiți din nou alături de noi în ediția de anul acesta și ne bucurăm. Pe toți ceilalți, care nu ați încercat încă, vă invităm să intrați în Internshipiadă și să vă bucurați de suflul proaspăt, de entuziasmul și ideile creatoare ale tinerilor care vă vor alege pentru stagiile-deștepte-de-3-luni.

Așadar, declarăm deschisă Internshipiada CRIM II, care va strânge laolaltă viziuni și misiuni din sectorul non-guvernamental și le va oferi tinerilor care doresc să se implice în viața comunității dreptul la internship. 

Trimiteți-ne o descriere succintă a organizației și a proiectului/proiectelor pentru care doriți interni, profilul ideal al candidatului/candidaților, logo-ul organizației și numărul de poziții deschise la internshipiada@militiaspirituala.ro, în perioada 24 ianuarie – 13 februarie 2014 (ora 23:59). Primiți la schimb CV-uri îndrăznețe și intenții mărețe de unde veți avea ce alege. 

Important: call-ul pentru interni va avea loc în perioada 17 februarie – 5 martie, iar ONG-urile care intră în Internshipiadă să angajează să efectueze selecția candidaților (bazată pe interviuri) între 6 și 15 martie 2014. Perioada de desfășurare a internshipului este 16 martie – 1 iunie 2014 (și se poate prelungi dacă părțile doresc acest lucru). 

Urmărește Internshipiada CRIM II,  pe www.facebook.com/CRIM.ROMANIA și devino o parte a acestei vaste mișcări de implicare. 

Atenție! Nu acceptăm aplicațiile asociațiilor care promovează vederi rasiste, homofobe sau xenofobe!

Parteneri media: Radio Guerrilla, Zeppelin, Vice, Bună dimineața, București, Think Outside The Box, Șapte Seri.  

CRIM (Construcție-Responsabilitate-Implicare-Militantism) este un brand al Asociației Miliția Spirituală, o platformă socială alternativă, creată pentru stimularea activismului și a implicării tinerilor români în spațiul public.

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd