Intră în Internshipiada CRIM 2

| 18.02.2014

CRIM* declară deschisă sesiunea de stagii-deștepte-de-trei-luni!

700 de stagiari în 70 de ONG-uri din toată țara

Internshipiada CRIM este programul nostru de stagii-deștepte-de-3-luni, prin care le facem cunoștință diverselor organizații active din toată țara cu voi, tineri hotărâți și harnici, care căutați o oportunitate de internship.  Cum timpul este tot mai scurt și grădina ONG-urilor tot mai mare, ne-am hotărât să le cooptăm din nou, în Internshipiada CRIM 2, pe cele care au deja experiență acumulată și care desfășoară activități neguvernamentale de preț. 

Internii/voluntarii pe care aceste ONG-uri și-i doresc nu sunt nici roboți, nici aparate. Sunt oameni pasionați şi darnici, cu planuri, idei, vise și opinii, curaj și dorință de a schimba ceva în viața comunității, care au toată viața înainte și care nu refuză ideea unui stagiu neremunerat de 3 luni. Un stagiu care le va permite, însă, să câștige experiență de la oameni foarte bine pregătiți, să crească și să contribuie. După cum veți vedea mai jos, propunerile de stagii vin din cele mai diverse domenii, de la: transparență, drepturile omului, implicare civică, dezvoltare comunitară, arhitectură, urbanism, protecția patrimoniului, mediu, protecția animalelor, grupuri de risc și grupuri vulnerabile, antidiscriminare, egalitate de șanse, integrare socială, servicii pentru persoane cu dizabilități, sănătate până la educație, cultură, artă, dezvoltare personală, educație non-formală, dezvoltare durabilă, economie socială. 

Răsfoieşte cu atenţie descrierile de mai jos: conţin comori! Printre  rândurile lor vei găsi precis stagiul care ţi se potrivește.    

Pe urmă trimite-ne CV-ul tău şi câteva rânduri în care ne spui de ce îţi doreşti să faci acest stagiu şi unde, la internshipiada@militiaspirituala.ro, precizând în subiect denumirea asociației alese, până pe 16 martie inclusiv și urmăreşte-ne zilnic pe www.facebook.com/CRIM.ROMANIA

Atenție! Poți aplica la mai multe ONG-uri. În cazul acesta, te rugăm să faci câte o aplicație separată pentru fiecare.  

Echipa CRIM centralizează toate aplicaţiile voastre, vă confirmă primirea lor și le trimite ONG-urilor interesate, care vă vor chema la un interviu în perioada 6-16 martie.  Vă dorim succes!

Echipa CRIM nu acceptă persoane cu vederi rasiste, homofobe sau xenofobe! 

 

*CRIM, proiectul de implicare civică al Asociației Miliția Spirituală, subsumează mai multe activități și proiecte, caracterizate de acronimul titlului: Construcție-Responsabilitate-Implicare-Militantism. CRIM desfășoară programe de educație și stimulare a gândirii critice, acțiuni directe, dar și servicii pentru societatea civilă, ca Internshipiada. Vocația CRIM este să contribuie la crearea și diseminarea unei culturi a voluntariatului, a cetățeniei  active, a solidarității, a protestului și a construcției în societatea românească. 

                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

Nick , 14.04.2014, 09:42

Niste propuneri forate interesante pe care le aprob din 2 ipostaze diferite: cea de student care a facut 2 stagii in Bruxel si care mi s-au dovedit forate utile ulterior, dar si din perspectiva de reprezentant al unei asociatii europene de reprezentare a intereselor inBruxel: avem nevoie de stagiari si am fi interesati sa ii primim in cadrul unui astfel de program in care am putea identifica usor persoane bine formate.
 
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd