Home | | Tabăra de activism CRIM II - Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Tabăra de activism CRIM II - Schimbarea la firul ierbii începe la munte cu noi

Autor:Redacția

| 18.06.2014

Miliția Spirituală organizează în luna iulie 2014 a doua ediţie a taberei de activism CRIM* pentru 25 de tineri. Așadar, dacă ai peste 18 ani și vrei să fii tu schimbarea pe care o dorești în societatea românească te invităm să aplici pentru a participa la şapte zile de activităţi de învăţare experiențială ce vor avea loc în munții Piatra Craiului. 

 

Ia-ţi sacul de dormit şi cortul şi hai să strângem rândurile în munţi, în perioada 21 - 27 iulie!

Programul celor şapte zile cuprinde o serie de ateliere în cadrul cărora participanţii vor deprinde: tehnici de consens, noţiuni legate de drepturile omului, idei și planuri de acţiune civică, tehnici de rezistenţă pasivă, comunicare și jurnalism cetățenesc etc. Fiecare participant va fi implicat în diferite activităţi de grup: organizare, gestionarea resurselor, gătit, jocuri şi altele. Organizația noastră asigură transportul şi hrana, iar dacă cumva nu aveți corturi și saci de dormit nu vă îngrijorați, ne spuneți și ne ocupăm noi. 

Din stradă în munţi!

Tabăra de activism se adresează tinerilor care vor să înţeleagă activismul şi să fie pregătiţi să se implice în treburile Cetății. Protestele din toamna anului 2013 ne-au arătat că este nevoie de conştientizare, responsabilizare, coordonare şi, în general, de implicare în viața societăţii. În acest context, mai mult ca oricând, Miliția Spirituală îşi propune să îi aducă împreună pe aceia care înţeleg că trebuie să se angajeze în acţiune, dar nu au încă instrumentele și cunoștințele necesare ca să o facă în mod eficient. În tabăra CRIM ne vom dezvolta, prin jocuri și experimente, anumite abilităţi de grup şi individuale, vom învăța să acceptăm provocările, să luăm iniţiativă, să asumăm riscuri, să ne dezvoltăm atenţia distributivă, disciplina, toleranţa, gândirea practică și ascultarea activă, să ne descoperim limitele și să le depășim, să creăm sinergii, să lăsăm să înflorească spiritul de aventură.

Cum poţi participa la tabăra CRIM?

Scrie-ne de ce vrei să participi la tabăra CRIM și vorbește-ne despre ce vrei să schimbi într-un text de maximum 250 de cuvinte. Trimite scrisoarea împreună cu CV-ul la adresa: tabara@militiaspirituala.ro, până pe data de 10 iulie 2014, inclusiv.  Noi vom selecta cele mai bune 25 de aplicații și te vom anunța până pe 12 iulie. Între timp, urmărește-ne pe Facebook la https://www.facebook.com/CRIM.ROMANIA. 

 

P.S. Vă așteptăm la București să plecăm împreună cu autocarul de aici. Drumul București – destinație și retur este gratuit. Transportul până în București și de la București spre localitatea voastră rămâne în seama voastră.

Disclaimer: Echipa CRIM nu acceptă persoane cu vederi rasiste, homofobe sau xenofobe! 

*CRIM – Construcție, Responsabilitate, Implicare, Militantism

Atenție! Tabăra de activism CRIM nu este pentru mofturoși, leneși sau neserioși.

A doua ediție a taberei de activism CRIM a fost posibilă datorită donațiilor primite din partea unor cetățeni români din Canada și din România.

Imprimă articol
Micşorează inalțimea scrisuluiMăreşte inălțimea scrisului

Comentarii

No comments
Comentează (toate câmpurile sunt obligatorii)

 

 

 
CAPTCHA image for SPAM prevention

 
PayPal
Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Minte şi cunoaştere. O perspectivă buddhistă

Această orbitoare absență a luminii

Această orbitoare absență a luminii

De veghe în lanul de secară

De veghe în lanul de secară

Sustine Militia Spirituala prin bannere
Linkuri utile
 
 
IRIR Alttext
© Miliţia Spirituală 2011
Termeni și condiţii Sitemap Designed by GreenAd